Paavo, meillä olis seinää!

Paavo

 

Kerroit juhannuksena "typerästä hölmöilystäsi" Vuosaaressa ja pahoittelit temppuasi sosiaalisessa mediassa. 

 

Koska sinulla on selvästi kokemusta ja näkemystä graffititaiteeseen liittyen, niin miten olisi jos tulisit Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseuralle siitä puhumaan ja opettamaan?

 

Me nuorisoseurana luvataan järjestää sinulle tilat alustusta varten (graffititaiteen historiasta ja merkityksestä). Lisäksi lupaamme pystyttää luvallisen graffitiseinän, jossa voit opettaa halukkaita graffititaiteen tekemiseen. Samalla toivoisimme sinulta tapahtumassa muutamaa teosta. Nämä myytäisiin myöhemmin nettihuutokaupassa ja kertyneillä rahoilla kunnostettaisiin nuorisoseuran taloa.

 

Miltä kuulostaisi?

 

Jos sinulta löytyisi kalenterista aikaa, niin voisimme yhdessä järjestää tämän tapahtuman. Kortesjärven Ylikylä ei toki ole graffititaiteen keskus tai edes taajama, mutta meiltä löytyy sille tilaa!

Graffititaidetta myös maakuntaan

Graffititaide kuuluu osana rakennettuun kaupunkiympäristöön. Siitä huolimatta graffititaiteen tekemisen ei pidä jäädä vain niiden oikeudeksi, jotka elävät kaupungeissa.

Rahaa nuorten tiloihin

Opetuksellisen osuuden lisäksi olisi hienoa, jos voisit käynnin yhteydessä tehdä muutaman omaa osaamistasi esittelevän graffititaideteoksen. Työt myytäisiin huutokaupat.com-nettihuutokaupassa ja kertyneillä rahoilla tuettaisiin Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseuran remonttia.

Sinä ja nuorisoseura

Eikä me haluta, että tämä olisi vain yhden hetken yhteistyö. Ymmärrämme kyllä, että kulkeminen tänne meille voi ajanhallinnan kannalta vaikeaa. Varmaankin tiesit, että siellä sinun kotopuolessa vaikuttaa Stadin Nuorisoseurat? Rohkaisemme tutustumaan myös heidän toimintaansa!

Miten on Paavo?

Laitetaanko yhdessä tai kuten eteläpohjalaiset sanovat, kökällä, pystyyn kesäinen graffitityöpaja? Paina alla olevaa painiketta ja lähetä sähköpostia niin saadaan asiaa eteenpäin.

Löydät meidät täältä

Copyright © 2023 Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseura ry.