fbpx

Järvilakeuden kansalaisopiston kurssit Ylikylän Nuorisoseuralla

Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseura on tehnyt yhteistyötä kansalaisopiston kanssa jo pitkään. Myös tulevalla kurssikaudella nuorisoseuralla järjestetään erilaisia tapahtumia ja kursseja yhdessä kansalaisopiston kanssa.

Huomaathan, että painettua opinto-ohjelmaa ei enää jaeta postin mukana, vaan lehden voi noutaa kirjastoista, kaupoista ja nuorisoseuran pääovelta perjantaina 16.8. alkaen. Sähköistä kurssiluetteloa voi selata täältä.

Ilmoittautuminen kursseille aukeaa sunnuntaina 25.8. klo 8.00 netissä ja maanantaina 26.8. klo 8 puhelimitse ja Järvilakeuden kansalaisopiston toimistolla.

Viisi naista kappelissa-näytelmä

Vaikka näytelmän roolit on jaettu, löytyy harrastajateatterista kiinnostuneelle paljon muutakin tekemistä kuin olla näyttämöllä! Puvustus, lipunmyynti, meikkaus ja moni muu tehtävä tarvitsee sitoutunutta harrastajaa.
Huomaathan, että Nuorisoseura sitoutuu maksamaan osallistujan kurssimaksun.

Lue lisää!

Teatteritekniikan perusteet

Perjantaisin 18.10.–15.11.2024 klo 18–20
Kurssimaksu: 20,00 €

Kurssilla opit käyttämään Qlab 5-ohjelmaa, joka sisältää äänen, valon ja videon ohjaukseen tarvittavat toiminnallisuudet. Ohjelma on käytössä kaikilla Järvilakeuden kansalaisopiston alueen harrastajateattereilla. Kurssilla opit kokoamaan näytelmän ajolistan yhdistellen siihen musiikkia, valoa ja videota. Kurssille osallistumalla voi suorittaa teatteritaiteen perusopetuksen teemaopintoja. Ilmoittautuminen 11.10. mennessä.

Lue lisää!

Nukketeatteripäivä

Tiistaina 15.10.2024 klo 10.00–16.00
Opettajana Leena Rissa
Kurssimaksu: 10,00 €

Syysloman leiripäivä on suunnattu yli 7–12-vuotiaille lapsille. Valmistetaan käsinukkeja ja lavasteita, käsikirjoitetaan ja näytellään. Tarvikkeet sisältyvät kurssimaksuun. Osallistumisen voi halutessaan hyväksilukea teatteritaiteen perusopetuksen teemaopintoihin. Päivän aikana tarjotaan lounas ja välipala. Yhteistyössä Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseura, Järvilakeuden kansalaisopisto, Kauhavan kulttuuripalvelut ja Härmänmaan 4H-yhdistys. Ilmoittautuminen 8.10. mennessä.

Lue lisää!