fbpx

Sijainti ja esteettömyys

Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseura sijaitsee Kauhavan kaupungissa, Kortesjärven Ylikylässä. Käyntiosoite on Rintalantie 37, 62410 Rintala.

Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseuran punainen talo. Taustalla Rintalantie. Lipputangossa liehuu siniristilippu.

Saapuminen Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseuralle

Käyntiosoite on Rintalantie 37.

Mikäli saavut taksilla tai tilaat taksin nuorisoseuralle, pyydä kuskia ajamaan Nuorisoseuran sisäpihalle, pääoven eteen. Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseura on punainen punaiseksi maalattu rakennus, jossa on isot ikkunat Rintalantien suuntaan.

Sisäänkäynti Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseuralle

Sisäänkäynti sijaitsee Nuorisoseuran talon sisäpihalla. Pääovelle vie luiska, jonka kaltevuus on noin 10 astetta.

Pääovet ovat raskaat. Ovet ei aukene automaattisesti. Kynnys 3,5 cm ja ovien leveys 118 cm. Tuulikaapin jälkeen saavut eteisaulaan. Tuulikaapin ja eteisen välissä on pariovi, jonka leveys on 118 cm ja kynnys, jonka korkeus on 3,5 cm. Eteisestä on suora yhteys juhlasaliin, kahvioon ja wc-tiloihin.

Yleisötilat Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseuralla

Yleisötilat eivät ole täysin esteettömät. Eteisaulan ja salin välissä on ovet, jonka leveys on 161 cm ja kynnys, joka on 7 cm korkea. Liikkumiseen apuvälineitä tarvitseville on paikat salissa heti pääoven vieressä.

WC-tilat Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseuralla

Tiloissamme on kaksi wc-tilaa. Täysin esteetöntä wc:tä talossamme ei ole. Wc on yksipuolisesti käytettävä (istuimen vieressä on vapaata tilaa ainoastaan vasemman käden puolella). Wc-istuimen vieressä ei ole kaidetta tai kahvaa. Wc:n oven leveys on 94 cm.

Wc:n puitteet:

Vapaata tilaa (istuimen, oven ja lavuaarin välissä)on 230 cm halkaisijalta Oven vedin, lavuaari, naulakko, wc- paperiteline, lankavedin, käsipyyhkeet ja saippuateline on sijoitettu (keskimäärin metrin korkeudelle).

Parkkitilat Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseuralla

Pihan ympäristössä ei ole erikseen merkittyjä parkkiruutuja. Auton voi jättää seuran sisäpihalle tai seuran etupihalle. Huomaathan, että seurantalon ympärillä on yksityisrakennuksia ja maatilan rakennuksia. Jätä aina pelastustie auki.

Tapahtumien aikaan ajoneuvon voi parkkeerata myös Rintalantie 34 pihaan ja mahdollisuuksien mukaan entisen Rintalan koulun pihaan osoitteeseen Rintalantie 24. Tästä matkaa seurantalolle on noin 140 metriä.

Muuta

Tiloissamme ei ole induktiosilmukkaa.