fbpx

Näytelmälippu Kaikukortilla

Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseura esittää tänä syksynä Arto Seppälän kirjoittaman tragikomedian Viisi naista kappelissa. Tämä näytelmä kertoo viiden naisen kohtaamisesta siunauskappelissa, jossa he saattavat viimeiselle matkalleen Kalervo Räsäsen, salaperäisen myyntimiehen. Näytelmä yhdistää huumoria ja syvällisiä tunteita, tarjoten katsojilleen unohtumattoman teatterielämyksen.

-Nuorisoseurojen arvot ovat osallisuus, yhdenvertaisuus, yhteisöllisyys sekä moninaisuus. Nämä kaikki yhdistyvät Kaikukortissa. Siksi Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseuran on mukana Kaikukortin käytöstä, iloitsee nuorisoseuran puheenjohtaja Joonas Autio

Osallisuus tarkoittaa nuorisoseurassa yhteisöön kuulumista ja mukanaoloa. Jokainen voi vaikuttaa tekemiseen ja osallistua omalla panoksellaan.

Nuorisoseurassa kaikki ihmiset ovat yhdenvertaisia. Toiminta on avointa ja arvostavaa, ja siihen on helppo tulla mukaan

Yhteisöllisyys on yhdessä toimimista ja tekemisen riemua. Siihen kuuluvat vuorovaikutus ja yhteenkuuluvuus sekä yhteiset kokemukset. Yhteisömme ovat mukaan ottavia ja turvallisia.

Arvostamme moninaisuutta, ja jokainen voi tulla mukaan sellaisena kuin on. Meidän toiminnassamme kaikilla on hyvä ja turvallista olla.

Kaikukortilla pääsyliput helposti

Kaikukortti on erinomainen tapa hankkia pääsyliput näytelmään, jos taloudellinen tilanne on tiukka. Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseura on mukana Kaikukortti-toiminnassa, mikä mahdollistaa pääsyn kulttuuritapahtumiin ilman kustannuksia.

Näin hankit liput:

  1. Varmista Kaikukortin voimassaolo: Tarkista, että Kaikukorttisi on voimassa ja että sinulla on se mukanasi.
  2. Osta liput: Liput voi noutaa esityspäivänä aikaisintaan tuntia ennen teatterin lipunmyynnistä. Muista ottaa Kaikukortti mukaan, sillä se tulee esittää lippuja noudettaessa.

Mikä on Kaikukortti?

Kaikukortilla voi hankkia ilmaisia pääsylippuja esimerkiksi festivaaleille, teatteriin tai konsertteihin! Kaikukortilla voi päästä ilmaiseksi myös kansalaisopiston kursseille. Kortti on henkilökohtainen eikä se maksa mitään. Kaikukortti on voimassa vuoden kerrallaan.

Kaikukortti ei tarkoita, että voit mennä esimerkiksi teatteriesitykseen suoraan ilman lippua. Sinun täytyy hankkia lippu lipunmyynnistä. Kun hankit lipun, näytä Kaikukorttisi. Silloin saat lipun ilman maksua.

Kaikukortilla ei voi hankkia lippuja verkkokaupoista.

Milloin näytelmää esitetään?

Viisi naista kappelissa-näytelmää esitetään marraskuun loppuun saakka joka viikonloppu. Katso esityspäivät näytelmän sivulta.