fbpx

Miten liittyä harrastajateatteriin?

Harrastajateatteri tarjoaa mahtavan tilaisuuden kokeilla uusia asioita, kehittää taitoja ja tavata samanhenkisiä ihmisiä. Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseura kutsuu kaikki teatterista kiinnostuneet mukaan iloiseen joukkoomme! Tässä muutama askel, joiden avulla pääset mukaan toimintaan.

1. Ota yhteyttä harrastajateatteriin

Ensimmäinen askel on ottaa yhteyttä meihin. Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@yns.fi tai soittaa suoraan seuran yhteyshenkilölle. Meidät saa myös kiinni sosiaalisen median kautta. Kerro viestissäsi kiinnostuksestasi liittyä harrastajateatteriin, ja saat lisätietoa tulevista tapaamisista ja harjoituksista.

2. Tule mukaan tutustumistilaisuuteen

Järjestämme avoimia tutustumistilaisuuksia, joissa voit tulla katsomaan, mitä harrastajateatteritoiminta käytännössä on. Nämä tilaisuudet ovat loistava tapa tutustua muihin jäseniin, nähdä harjoituksia ja kuulla tulevista projekteista.

3. Osallistu harjoituksiin

Kun olet ilmoittautunut mukaan, voit alkaa osallistua harjoituksiin. Harjoitukset pidetään harjoituskaudelle muutaman kerran viikossa, ja ne koostuvat erilaisista kohtausharjoituksista ja yhteisistä keskusteluista. Harjoitusten aikataulut ilmoitetaan ryhmän jäsenille aina etukäteen.

4. Hae näyttämölle tai näyttämön taakse

Harrastajateatteri tarjoaa monia mahdollisuuksia, ei vain näyttämöllä, vaan myös kulisseissa. Voit hakea rooleihin tulevissa näytelmissä tai auttaa lavasteiden, pukujen, valojen ja äänentoiston kanssa. Jokaiselle löytyy varmasti sopiva rooli tai tehtävä!

5. Sitoudu ja nauti harrastajateatterista

Teatteriharrastus vaatii sitoutumista, mutta se on myös erittäin palkitsevaa. Säännöllinen osallistuminen harjoituksiin ja näytöksiin luo vahvan yhteisön, jossa jokainen jäsen on tärkeä. Nauti prosessista, opi uutta ja pidä hauskaa!

Miksi harrastajateatteri?

  • Yhteisöllisyys: Saat uusia ystäviä ja pääset osaksi innostunutta ja tukevaa ryhmää
  • Itsensä kehittäminen: Teatteri kehittää itseilmaisua, esiintymistaitoja ja luovuutta
  • Hauskanpito: Teatterissa yhdistyvät nauru, jännitys ja onnistumisen tunteet

Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseuran harrastajateatteri odottaa innolla uusia jäseniä. Tule rohkeasti mukaan ja koe teatterin taika kanssamme!

Lisätietoa

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja, älä epäröi ottaa yhteyttä. Voit myös seurata meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi ajankohtaisia päivityksiä ja tietoa tulevista tapahtumista.

Tervetuloa mukaan Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseuran harrastajateatteriin!

Katso video

Jos haet jotain toista harrastajateatteria, niin suosittelemme ottamaan yhteyttä Suomen Harrastajateartteriliittoon.