fbpx

Olisiko minusta harrastajateatteriin?

Haluatko kokeilla jotain uutta ja hauskaa? Kiinnostaako sinua harrastajateatteri, mutta et ole varma, sopiiko se sinulle? Katso YouTube-liven tallenne, jossa saat tietää, miksi harrastajateatteri on loistava valinta kaikenikäisille ja -taustaisille ihmisille!

Harrastajateatterissa ei tarvitse olla ammattilainen, vaan riittää, että olet innokas ja tahdot sitoutua yhteiseen tekemiseen. Harrastajateatterissa on myös paljon muuta tekemistä kuin näytteleminen, kuten lavastus, puvustus, valo- ja äänitekniikka, markkinointi ja tuotanto. Voit löytää itsellesi sopivan tehtävän ja oppia uusia taitoja.

Liven tallenteessa kuulet lisää harrastajateatterista ohjaaja Eija-Irmeli Lahdelta ja Riemurahat näytelmän tuottaja Joonas Autiolta Kortesjärven Ylikylän nuorisoseuralta. He kertovat, millaista on tehdä harrastajateatteria, mitä hyötyä siitä on ja miten voit liittyä mukaan.

Älä anna epävarmuuden estää sinua kokeilemasta jotain upeaa! Katso alla oleva Youtube-liven tallenne ja ota ensimmäinen askel kohti harrastajateatteria!

Liity mukaan!

Ensimmäiset yhteiset harjoitukset on jo lauantaina 2. maaliskuuta!