fbpx

Tervetuloa Teatterinautintoon Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseuralle!

Oletteko etsimässä ikimuistoista kulttuurielämystä ryhmällenne? Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseura tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia korkeatasoisesta teatterista keskellä kauneinta Etelä-Pohjanmaata. Meidän teatterimme on tunnettu monipuolisista ja laadukkaista esityksistään, jotka tarjoavat viihdettä ja elämyksiä kaikenikäisille.

Helppo saapuminen

Ryhmämatkojen järjestäminen teatteriimme on vaivatonta ja mutkatonta. Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseura sijaitsee keskeisellä paikalla, jonne on helppo saapua niin omalla autolla, linja-autolla kuin kimppakyydeilläkin. Pysäköintialueemme on tilava ja ilmainen, joten isompikin ryhmä mahtuu vaivatta parkkiin. Kauhavan rautatieasemalta on nuoriseuralle reilun 10 minuutin matka.

Räätälöidyt palvelut ryhmille

Ymmärrämme, että jokainen ryhmä on erilainen, ja siksi tarjoamme joustavia ja räätälöityjä palveluita ryhmien tarpeisiin. Voimme järjestää teille ennakkoon varatut paikat, jotta koko ryhmä pääsee istumaan yhdessä, sekä erityisjärjestelyjä esimerkiksi liikuntarajoitteisille tai erityisruokavalioita noudattaville. Tarjoamme myös mahdollisuuden varata teatterikahvilan käyttöönne esityksen yhteydessä, jotta voitte nauttia kahvista ja leivonnaisista ennen näytöstä, väliajalla tai esityksen jälkeen.

Erityistilaisuudet ja yksityisnäytökset

Jos ryhmänne haluaa kokea jotain erityistä, voimme järjestää myös yksityisnäytöksiä ja erikoistilaisuuksia. Tämä on täydellinen vaihtoehto esimerkiksi yritysten virkistyspäiville, yhdistysten juhlille tai vaikka ystäväporukoiden illanviettoon. Yksityisnäytös tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia teatterista omassa rauhassa, ja voimme räätälöidä illan juuri teidän toiveidenne mukaisesti.

Liput helppo varata

Teatterikokemuksen varaaminen ryhmälle on tehty helpoksi. Voitte ottaa meihin yhteyttä joko puhelimitse, sähköpostitse tai suoraan verkkosivujemme kautta. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa teitä mielellään kaikissa kysymyksissä ja varauksen yksityiskohdissa.

Tervetuloa nauttimaan teatterista

Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseura toivottaa lämpimästi tervetulleeksi kaikki ryhmät nauttimaan teatterin lumosta. Olittepa sitten ystäväporukka tai suuri yhdistysryhmä, meillä on tarjota teille unohtumaton teatterielämys keskellä idyllistä maaseutua. Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan!

Viisi naista kappelissa

Klassikkokomedia Viisi naista kappelissa esitetään syyskaudella 2024 Kortesjärven Ylikylän nuorisoseuralla. Näytelmän ohjaa Kaarinassa asuva näyttelijä-ohjaaja Eija-Irmeli Lahti.

  • Puhelin: ‭040 533 1343‬
  • Sähköposti: ryhmat@yns.fi
  • Asiakaspalvelu-chat: paina tästä!

Tervetuloa Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseuran teatteriin – paikkaan, jossa kulttuuri kohtaa yhteisön!