fbpx

Kinkerit torstaina 18.1. klo 18

Kinkerit ovat perinteikäs seurakuntatapahtuma, joita on järjestetty jo vuosisatojen ajan. Perinteisesti kinkereillä on testattu seurakuntalaisten lukutaidon ja kristinopin osaamista, mutta nykyisin kinkerit ovat leppoisa ja hauska yhdessäolohetki, jossa on mahdollisuus tutustua kyläläisiin ja seurakunnan työntekijöihin.

Kinkereille voi saapua, vaikka ei olisi kylän asukas ja haluat tulla tutustumaan paikalliseen kinkeriperinteeseen. Kinkereillä tarjoillaan kahvia ja kastettavaa. Lisäksi on mahdollisuus keskustella hengellisistä asioista ja laulaa yhdessä virsiä. Kinkerit ovat avoimia kaikille, joten sinäkin olet lämpimästi tervetullut mukaan! Samalla muistellaan edesmenneitä kyläläisiä, joiden muistoksi sytytetään kynttilät.

Rippikoululainen!

Tiesitkö, että rippipassin Muu tilaisuus-kohtaan saat merkin kun osallistut kinkereille? Kun muu tilaisuuksia pitää olla kaksi, niin saat tästä helposti niistä toisen!

Tule mukaan kinkereille ja koe yhdessäolon ilo! Kinkerit järjestetään yhdessä Kauhavan seurakunnan kanssa.

Ylikylän, Pahkajärven ja Pitkäjärven kylien kinkerit nuorisoseuran kahviossa torstaina 18. tammikuuta kello 18. Kahvitus alkaa kello 17.30.

Seurakunnalta paikalla on Kortesjärven kirkon kappalainen Nina Eskoli.

Nina Eskoli

Kappalainen

Pidän perinteisistä kylmistä ja runsaslumisista talvista, tykkään kävellä metsässä, katsoa kalliolta merta ja katsella tähtiä. Nekin ovat kaikki Jumalan luomia.

Kinkerien alkuun

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia