fbpx

Näe tulevaisuuteen Nuorisoseuralla

Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseura tarjoaa nyt jäsenilleen ja vierailijoilleen mahdollisuuden pelata Hyvät kortit -korttipeliä, joka on kehitetty Sitran toimesta. Tämä peli on suunniteltu auttamaan osallistujia kuvittelemaan ja visioimaan toivottavia tulevaisuuksia.

Mikä on Hyvät kortit -korttipeli?

Hyvät kortit on peli, jossa pelaajat saavat käsiinsä kortteja, joista heidän tulee kehittää visioita paremmasta huomisesta. Pelissä on useita eri korttityyppejä, kuten teema, tilanne, aika ja näkökulma, jotka auttavat suuntaamaan ajattelua kohti erilaisia tulevaisuuksia.

Pelin kulku

Pelin pelaaminen on yksinkertaista ja hauskaa. Jokaisella kierroksella yksi pelaaja toimii kuuntelijana ja muut ovat kuvittelijoita. Kuuntelija valitsee kierroksen teeman, tilanteen ja ajan, ja kuvittelijat nostavat näkökulmakortit. Kuvittelijat saavat muutaman minuutin aikaa kehittää visio, jonka he esittävät muille. Kuuntelija valitsee parhaan vision, ja kierroksen voittaja saa pisteen.

Miksi pelata Hyvät kortit -korttipeliä?

Peli on erinomainen tapa kehittää tulevaisuusajattelua ja luovuutta. Se ei vaadi ennakko-osaamista tai erityistä koulutusta, joten se sopii kaikille. Pelin avulla voi myös oppia ymmärtämään erilaisia näkökulmia ja kehittämään kykyä kuvitella positiivisia tulevaisuuksia.

Tule mukaan pelaamaan!

Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseura toivottaa kaikki tervetulleiksi kokeilemaan Hyvät kortit -korttipeliä. Tule mukaan kehittämään tulevaisuusajatteluasi ja viettämään hauskoja hetkiä yhdessä!

Katso Sitran Hyvät kortit -ohjevideo