fbpx

Miksi Kortesjärven Ylikylän nuorisoseuran jäsenen kannattaa osallistua Nuorisoseurakokoukseen

Kortesjärven Ylikylän nuorisoseuran jäsenillä on ainutlaatuinen tilaisuus vaikuttaa ja kehittyä osallistumalla Suomen Nuorisoseurojen liittokokoukseen, joka pidetään Helsingissä 4.-6. lokakuuta 2024. Tämä kokous on merkittävä, sillä se tarjoaa mahdollisuuden osallistua päätöksentekoon, verkostoitua ja saada uutta tietoa nuorisoseuratoiminnasta.

Kokouksessa käsitellään tärkeitä asioita, jotka vaikuttavat koko nuorisoseuratoimintaan Suomessa. Jäsenet voivat äänestää ja tuoda esille omia näkemyksiään, mikä on demokraattisen toiminnan ydin. Äänivaltaisten kokousedustajien määrä perustuu jäsenmäärään, joten jokaisella seuralla on mahdollisuus vaikuttaa päätöksiin.

Nuorisoseurakokous on erinomainen paikka tavata muita nuorisoseuratoimijoita ympäri Suomea. Verkostoituminen antaa uusia ideoita ja inspiraatiota, joita voi hyödyntää oman seuran toiminnassa. Lisäksi yhteistyömahdollisuudet muiden seurojen kanssa voivat avautua.

Kokouksen yhteydessä järjestetään Nuorisoseura-akatemian tapaaminen, joka on suunnattu alle 29-vuotiaille vaikuttajille. Tämä tarjoaa nuorille mahdollisuuden kouluttautua ja saada tukea yhteiskunnalliseen päätöksentekoon ja demokratiaan liittyen. Lisäksi kokouksessa jaetaan tietoa ja parhaita käytäntöjä, jotka auttavat kehittämään seuran toimintaa.

Kokous järjestetään keskeisellä paikalla Helsingissä, ja majoitus on järjestetty Scandic Park -hotellissa. Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä, mikä lisää joustavuutta niille, jotka eivät pääse paikan päälle.

Osallistuminen Nuorisoseurakokoukseen on merkittävä tapa tukea ja kehittää nuorisoseuratoimintaa. Se on investointi paitsi omaan kasvuun ja kehitykseen myös koko yhteisön tulevaisuuteen. Kortesjärven Ylikylän nuorisoseuran jäsenenä sinulla on mahdollisuus olla osa tätä tärkeää tapahtumaa ja vaikuttaa nuorisoseuratoiminnan suuntaan. Lämpimästi tervetuloa nuorisoseurakokoukseen – kehittämään ja viihtymään!

Ilmoittautumiseen aikaa

PÄIVÄÄ
TUNTIA
MINUUTTIA
SEKUNTIA