fbpx

Nuorisoseurat kokoontuvat kirkkopyhään Kortesjärvellä

Sunnuntaina 25. helmikuuta 2024 Kortesjärven kirkossa vietetään perinteistä nuorisoseurojen kirkkopyhää. Tapahtuma on yhteinen Kortesjärven alueen neljälle nuorisoseuralle: Kortesjärven, Pirttisen, Purmojärven ja Ylikylän nuorisoseuroille.

Nuorisoseuralaiset ovat aktiivisesti mukana kirkkopyhän järjestelyissä. Purmojärven nuorisoseura vastaa ohjelmasta. Kortesjärven nuorisoseura lukee epistolan eli messun lukukappaleet. Pirttisen nuorisoseura tarjoaa kirkkokahvit Kortesjärven nuorisoseuralla messun jälkeen. Ylikylän nuorisoseura toivottaa tervetulleeksi kirkkoon saapuvat ja osallistuu kolehdin keräämiseen.

Jumalanpalveluksen toimittaa pastori Noora Granvik ja kanttorina toimii Aira Kentala. Nuorisoseurojen kirkkopyhä sattuu tänä vuonna toiseen paastonajan sunnuntaihin, jolloin kirkkovuoden teemana on rukous ja usko.

Nuorisoseurojen kirkkopyhä on avoin kaikille ja samalla tilaisuus juhlistaa nuorisoseurojen pitkää ja arvokasta työtä kulttuurin, harrastusten ja yhteisöllisyyden edistämisessä.

Yhteiskyydillä kirkkopyhään

Lähde hyvässä seurassa nuorisoseurojen kirkkopyhään. Järjestetään yhteiskuljetus Ylikylästä kirkolle ja takaisin!