fbpx

Syysloman nukketeatteripäivä Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseuralla

Tervetuloa viettämään syyslomaa luovassa ja innostavassa ympäristössä! Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseura järjestää syysloman leiripäivän, joka on suunnattu 7–12-vuotiaille lapsille. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus päästä kokeilemaan teatterin maailmaa ja kehittämään omia taitoja.

Leiripäivän ohjelma:

  • Käsinukkejen ja lavasteiden valmistus: Lapset pääsevät käyttämään mielikuvitustaan ja luomaan omia käsinukkeja ja lavasteita.
  • Käsikirjoittaminen ja näytteleminen: Leiriläiset kirjoittavat omia käsikirjoituksia ja pääsevät esittämään ne yhdessä muiden kanssa.

Kurssimaksu sisältää kaikki tarvittavat tarvikkeet, joten mukaan tarvitsee vain iloisen mielen ja innostuksen oppia uutta. Lisäksi osallistuminen voidaan hyväksilukea teatteritaiteen perusopetuksen teemaopintoihin, mikä tekee tästä leiristä myös opintojen kannalta hyödyllisen.

Päivän aikana tarjotaan lounas ja välipala, jotta energiaa riittää koko päivän ajan. Leiripäivä järjestetään yhteistyössä Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseuran, Kauhavan kulttuuripalveluiden ja Härmänmaan 4H-yhdistyksen kanssa.

Ilmoittautuminen on avoinna 6.10. asti, joten varmista paikkasi ajoissa! Tule mukaan viettämään unohtumatonta syyslomaa teatterin parissa.
Kurssin hinta on 15 euroa.

Ilmoittaudu heti

Ilmoittautumisen tulee tehdä Järvilakeuden kansalaisopiston sivujen kautta.

Nähdään leirillä! 🎭✨