fbpx

Viisi naista kappelissa esittelee harrastajateatteria koko maailmalle

Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseura on jälleen kerran osoittanut, että pieni harrastajateatteri voi saavuttaa kansainvälistä huomiota. Syyskuussa esitettävä Viisi naista kappelissa -näytelmä on valittu Kansainvälisen harrastajateatterijärjestön (AITA/IATA) sosiaalisen median vieraaksi. Tämä on merkittävä tunnustus seuralle ja osoitus sen korkeasta taiteellisesta tasosta.

Kansainvälinen huomio

AITA/IATA:n päätös nostaa “Viisi naista kappelissa” esille sosiaalisessa mediassaan on suuri kunnia. Tämä tarkoittaa, että näytelmä saa näkyvyyttä ympäri maailmaa ja tuo Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseuran osaamisen laajemman yleisön tietoisuuteen. Juhlavuottaan viettävä nuorisoseura toivoo, että tämä huomio kannustaa uusia katsojia tutustumaan heidän tuotantoihinsa ja tukemaan paikallista harrastajateatteria.

Yksi mies, viisi naista

Viisi naista kappelissa-näytelmä on elämänmakuinen tarina rakastamisen vaikeudesta ja puhumattomuudesta.  Se tarjoaa katsojilleen syvällistä pohdintaa ja tunteita herättäviä hetkiä, jotka jäävät mieleen pitkäksi aikaa. Ohjaajan ja näyttelijöiden taidokas työskentely tuo hahmot elävästi esiin ja tekee näytelmästä unohtumattoman kokemuksen.

Tulevat esitykset

Näytelmän ensi-ilta Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseuran talossa on 21. syyskuuta. Liput ovat jo myynnissä, ja ne kannattaa hankkia ajoissa, sillä esitykset ovat herättäneet suurta kiinnostusta. Tämä on tilaisuus, jota ei kannata jättää väliin!

Varaa liput nyt

Viisi naista kappelissa-näytelmästä voit lukea lisää sivuiltamme ja ostaa liput ennakkoon!