fbpx

Äänestä EU-vaaleissa ja vaikuta tulevaisuuteen!

Euroopan unionin vaalit lähestyvät, ja nyt on aika vaikuttaa! EU-vaalit järjestetään kesäkuussa, ja meillä jokaisella on mahdollisuus antaa äänemme ja olla osa Euroopan tulevaisuutta. Äänestämällä voit vaikuttaa siihen, millaiseksi Euroopan unioni muotoutuu ja miten se vastaa tulevaisuuden haasteisiin.

On tärkeää muistaa, että EU-vaalit eivät ole vain kaukaisia päätöksiä tekeviä instansseja varten, vaan niillä on suora vaikutus myös meidän arkeemme täällä lakeudella. EU-päätökset vaikuttavat esimerkiksi ympäristöasioihin, maataloustukiin, liikenteeseen ja opiskelumahdollisuuksiin. Äänestäminen on siis tapa tuoda oma äänensä kuuluviin ja varmistaa, että juuri sinun mielipiteesi otetaan huomioon.

Ilmainen kyyti ennakkoäänestyspaikalle

Haluamme myös helpottaa äänestämistä mahdollisimman paljon. Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseura tarjoaa ilmaisen kyydin ennakkoäänestyspaikalle 2.-4. kesäkuuta 2024 kello 14. Tämä on loistava tilaisuus varmistaa, että äänesi tulee kuulluksi ilman ylimääräistä vaivaa. Ilmainen kyyti lähtee nuorisoseuran talolta, ja paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa.

Miten osallistua?

  1. Ilmoittaudu kyytiin: Jos tarvitset kyydin ennakkoäänestyspaikalle, ilmoittaudu nuorisoseuran järjestämään kyytiin mahdollisimman pian.
  2. Tee vaalikone selvittääksesi itsellesi sopivimman ehdokkaan. Tässä Ylen vaalikone
  3. Muista henkilöllisyystodistus: Ota mukaan virallinen henkilöllisyystodistus, kuten ajokortti tai passi, jotta voit todistaa henkilöllisyytesi äänestyspaikalla.
  4. Äänestyksen jälkeen nuorisoseura tarjoaa vaalikahvit seurantalolla.

Äänestäminen on kansalaisvelvollisuus ja oikeus, jota ei kannata jättää käyttämättä. Nyt on aika toimia ja vaikuttaa – äänestetään yhdessä paremman tulevaisuuden puolesta! Meille ei ole väliä ketä äänestät, kunhan äänestät!

Nähdään ennakkoäänestyksessä ja tehdään yhdessä EU-vaaleista merkitykselliset!

P.S. Muistathan ilmoittautua kyytiin ajoissa ja kerro myös ystävillesi mahdollisuudesta saada ilmainen kyyti ennakkoäänestyspaikalle!