fbpx

Kiitos LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa – Digituen tulevaisuus on turvattu!

Meillä on ilo ja kunnia jakaa kanssanne upea uutinen: LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa on myöntänyt merkittävän avustuksen Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseuralle, jonka ansiosta digituen tarjonta voi jatkua! Tämä on meille valtavan suuri asia, ja haluamme sydämestämme kiittää LähiTapiolaa tästä arvokkaasta tuesta.

Avustuksen avulla voimme jatkaa tärkeää työtämme digitaalisten taitojen parissa. Digituemme on ollut elintärkeää monille alueen ihmiselle, nuorista ikäihmisiin, jotka tarvitsevat apua ja ohjausta nykyaikaisten teknologioiden parissa. Tavoitteenamme on tarjota kaikille tasavertaiset mahdollisuudet hyödyntää digitaalisia välineitä niin arjessa kuin työssäkin.

LähiTapiola Etelä-Pohjanmaan tuki ei ainoastaan varmista digituen jatkumista, vaan se myös vahvistaa yhteisömme yhteenkuuluvuutta ja yhteishenkeä. Kun digitaidot paranevat, koko alue hyötyy: asioiden hoitaminen sujuu helpommin, yhteydet läheisiin ja palveluihin paranevat, ja uusia mahdollisuuksia avautuu kaikille.

Haluamme kiittää LähiTapiolaa suuresti tästä luottamuksesta ja avusta. Olemme innoissamme siitä, mitä kaikkea voimme saavuttaa yhdessä tämän tuen ansiosta.

Seuraathan sivujamme ja sosiaalisen median kanaviamme, niin pysyt ajan tasalla kaikista digituen tarjoamista mahdollisuuksista ja tapahtumista. Kiitos vielä kerran, LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa, että mahdollistatte tämän tärkeän työn jatkumisen!

LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa

LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa on yksi LähiTapiola-ryhmän 19:sta alueellisesta keskinäisestä vakuutusyhtiöstä. LähiTapiola on lähes 90 000 asiakkaan omistama elämänturvayhtiö. Yhtiö palvelee henkilö-, yritys- ja maatila-asiakkaita 17 toimipisteessä Etelä-Pohjanmaan maakunnassa. Yli 120 asiantuntijaa ovat apunasi paikan päällä, toimistolla, verkossa ja puhelimitse.