fbpx

Vaikuta! -teemapäivät ympäri Kauhavaa olivat menestys!

Kaikkiaan viidessä Vaikuta! -teemapäivässä tavoitettiin lähes kaikki Kauhavan alueen yläkouluikäiset neljässä eri koulussa. Teemapäivien tavoitteena oli antaa nuorille mahdollisuus vaikuttaa omaan lähiympäristöönsä ja tuoda esiin omia ideoitaan.

joukkuetta vastasi nuorisoseuran tähtirastiin!

Päivät olivat täynnä vauhdikasta toimintaa ja hauskoja tehtäviä. Nuoret kiersivät koulun tiloissa 12 tähtirastia ja 9 timanttityöpajaa, joissa he oppivat mm. kuntapäätöksenteosta, ympäristöasioista ja yrittäjyydestä. Rastien suunnittelussa olivat avustaneet Kauhavan kaupungin työntekijät sekä useat yhteistyökumppanit, kuten Kauhavan keskuskeittiö, Kauhavan alue- ja kaupunginpäättäjät, Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseura, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue ja Etelä-Pohjanmaan liitto.

Nuorten innostus ja idearikkaus olivat ihailtavaa katseltavaa. Heillä oli paljon sanottavaa ja he uskalsivat tuoda mielipiteensä esiin. Päivän aikana syntyi monia hyviä ideoita, joita tullaan varmasti hyödyntämään Kauhavan kehittämisessä.

Eniten pisteitä kerännyt joukkue palkittiin herkkuämpärillä ja lahjakortilla. Lisäksi kaikki osallistujat saivat pienen muiston tapahtumasta.

Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseura oli iloinen voidessaan olla mukana järjestämässä tätä onnistunutta tapahtumaa. Uskomme, että teemapäivä oli nuorille arvokas kokemus ja se antoi heille eväitä tulevaisuuteen.

Voisin osallistua näytelmiin tai kirjoittaa blogia.

– Teemapäivän vastaaja

Kiitos kaikille osallistujille ja yhteistyökumppaneille!

Lisätietoja Vaikuta! -teemapäivistä: