fbpx

Harrastamaan hyvään seuraan!

Oletko kiinnostunut pöytätenniksestä, biljardista tai musiikista? Kesäkaudella nuorisoseuran jäseniä hemmotellaan, sillä salissa on kesäkauden mahdollista harrastaa kaverin kanssa!

Nuorisoseuramme tarjoaa viihtyisän ja kutsuvan ympäristön, jossa voit kehittää taitojasi, tavata uusia ihmisiä ja ennen kaikkea – nauttia vapaa-ajastasi. Tule mukaan ja liity hyvään seuraan!

Nähdään seuralla!

Pelaamaan tai soittamaan voi tulla itselle parhaaksi suunnittelemana aikana. Tee varauskysely ja jos tila on vapaa, saat varausvahvistuksen sähköpostiisi!

0,00 €
Varaus maksetaan käteisellä, kortilla, MobilePayllä tai Klarna-laskulla tilausvahvistuksen yhteydessä.

Varauksen tarkemmat tiedot

Valitse pudotusvalikosta, mitä haluat seuralla tehdä.

Päivämäärä ja aika

Varauksen alku ja loppu tulee osua saman vuorokauden puolelle.

Vahvistus

Olen tietoinen siitä, että pelivälineitä ja laitteita on käsiteltävä huolellisesti. Tilat on jätettävä siisteiksi. Tarvittaessa vuokraaja siiivoaa tilan. Tämä sisältää myös astioiden ja ruokailuvälineiden pesemisen. Huolehdin myös että kaikki tilaa käyttävät jättävät ulkokengät eteiseen.

Ymmärrän myös, että nimettynä vuokraajana olen vastuussa ja mahdollisessa korvausvelvollisuudessa, jos vuokrauksen aikana talolle tai sen omaisuudelle aiheutuu vahinkoa. Nuorisoseura saa tarvittaessa laskuttaa aiheutuneen vahingon minulta.
Clear Signature