fbpx

Kortesjärven Suvipäivät: Yleisö laulaa, Mika Peltoniemi Orchestra säestää!

Kortesjärven Suvipäivät ovat täydessä vauhdissa, ja yleisö laulaa sydämensä kyllyydestä! Tämän kesän huippuhetki on tiistaina 25.6., kun Kortesjärven Ylikylän nuorisoseuralla Mika Peltoniemi Orchestra säestää yhteislauluiltaa. Tule mukaan nauttimaan musiikista ja tunnelmasta!

Mutta mitä yhteistä on Kortesjärven Suvipäivillä ja Tukholman Allsång på Skansenilla? No, molemmat tapahtumat starttaavat juhannuksen jälkeen – mutta tietenkin ensin lauletaan Kortesjärvellä! Pernilla Wahlgren valmistautuu samaan aikaan Tukholmassa kauden ensimmäiseen jaksoon, mutta meillä täällä Kauhavalla laulattaa Mika Peltoniemi Orchestra. Onko parempaa tapaa viettää kesäiltaa kuin yhteislaulun ja hyvän musiikin parissa?

Jos tiistai 25.6. ei sovi kalenteriisi, älä huoli – Kauhavan kaupungissa on muitakin yhteislaulu-iltoja. Esimerkiksi lauantaina 8.6. voit suunnata Onnelan kesäteatteriin klo 16, tai tiistaina 13.8. Ylihärmän Nuorisoseuralle klo 18. Ja jos haluat nauttia musiikista vielä elokuussa, suuntaa Mäenpään kylätalolle sunnuntaina 25.8. klo 17.

Tervetuloa mukaan laulun ja hyvän fiiliksen pariin – Kortesjärven Suvipäivät ovat täynnä musiikkia ja yhteisöllisyyttä! 🎶🌞

Tapahtuma tuotetaan yhdessä Kauhavan kaupungin kulttuuripalveluiden kanssa. Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Tiistai 25.6.2024 klo 18

Kaikki laulaa Kauhavalla

Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseuralla

Rintalantie 37, Rintala

Tiistai 25.6.2024 klo 18