fbpx

Viisi naista kappelissa -näytelmälle 1000 euron avustus Suomen Harrastajateatteriliitolta

Kortesjärven Ylikylän Nuorisoseura on saanut merkittävää tunnustusta Suomen Harrastajateatteriliitolta. Yhdistyksen näytelmä Viisi naista kappelissa on saanut 17.5.2024 päivätyllä päätöksellä 1000 euron avustuksen, mikä on suuri kunnia ja arvostus nuorisoseuramme harrastajateatteritoiminnalle.

Tämä avustus mahdollistaa meille paremmat resurssit näytelmän toteuttamiseen, tarjoten mahdollisuuden panostaa lavastukseen, puvustukseen ja muihin tuotannon tärkeisiin osa-alueisiin. Tavoitteenamme on tarjota yleisöllemme ikimuistoinen teatterielämys ja edistää kulttuuritoimintaa koko Etelä-Pohjanmaalla.

Viisi naista kappelissa on tragikomedia, joka kertoo viiden erilaisen naisen tarinan. He kohtaavat toisensa siunauskappelissa, jonne vainaja on heidät kutsunut. Näytelmä on saanut kiitosta sen koskettavasta ja humoristisesta käsikirjoituksesta sekä taitavasta henkilöhahmojen kuvauksesta.

Haluamme kiittää Suomen Harrastajateatteriliittoa tästä arvokkaasta avustuksesta ja kannustuksesta. Kutsumme samalla kaikki teatterin ystävät tuleviin esityksiimme kokemaan tämän upean näytelmän yhdessä meidän kanssamme.

Lisätietoja esityksistä ja lippujen varauksesta löydä täältä.

Tervetuloa teatteriin!